Nu har jag gjort ett collage med massa konstiga bilder jag tagit på mig och Thunderbeam för ett tag sedan!
Titta och njut!
Ser ni oss på bilden längst ner till höger?
:P
Poffi vill inte säga hur man gör för att få fölisar snabbväxande, så jag tänker fråga Alex istället.
Bye!
Helojj!
Nu får vi hoppa satt matilda får årdning på sin Bråkiga ponny, Själv har jag blivit rejält arg på klubbledaren i min ridklubb. Hon klagar på att jag, när jag frågade om hon ville vara med på långritt, inte var tillräkligt inbjudande. Så hon startade en egen utterit !!!! Gud va drygt... Så jag och en annan tjej har bestämt oss för att vi ska starta en egen. Vi har ej bestämt vad den ska heta, de ska ha fissa regler som att man måste värma upp 1 min i skrit och en   i trav, sen är de bara att köra. DE kommer vara letioner som är frivilliga att komma på... Då kommer vi att vara mestadels i Bergspadocken (BP) i VD... Vi kommer ha hoppning, gymkana, horsemanshipe, voltige, uteritter och myclket mycket mer.. Och tro mig!!! de komemr bli den bästa klubben ever... DE komer va några få regler. Vi kommer att hitta på massa kul!!! Tävlingar och uteritter varanan helg. Allt är frivilligt! Men jag hoppas a tt ni vill koma och vara med. Vi kommer att skapa den på lördag (31). Då ska jag ven köpa ett nytt hår ;). Men vill ni vara med är det bara att skika ett lietet brev till mig i SS, til: Emilia Silverwater!!! Man behöver inte vara SR.
jag hoppas verkligen att Matilda vill vara med....
Tjaa, skulle bara säga att snart kanske Askan blir tre år!
 
I alla fall, så har jag lite hjärnsläpp och inget att skriva om, så hejdå!
 
Jo, juste! Jag skulle skriva att jag just nu lånar en bråkig dreyssponny som kallas Mimmi, eftersom Thunder nu har fölis. Skulle bar säga det om ni undrar varför jag rider runt på en fux fast Thunder har fölis :P Mimmi är som sagt väldigt bråkig, men går fint i dressyren fast vägrar oftast att hoppa, och galoppbanan fick jag köra om ungefär 11 gånger innan vi runt! O.O Hon river ofta, vägrar nästan alltid, eller så springer hon helt enkelt in i hinderna eller kastar av mig, titta:
Här hoppar hon i alla fall över hindret, men jag flyger av ändå men håller fast i mina gummityglar, som satt på hennes träns när jag hämtade henne.
Nej, det är innte Thunderbeams saker utan begagnade likadana som jag köpte eftersom jag bara fick låna henne med träns.
 
Tja, det var väl all jag hade att säga just nu så, hejdå!